parodontax dagliga Ultra Clean tandkräm
parodontax dagliga Ultra Clean tandkräm

GEZOND TANDVLEES BLOEDT NIET

Als tandvlees bloedt tijdens poetsen of flossen, kan dit een teken zijn van geïrriteerd tandvlees. Bloedend tandvlees kan veroorzaakt worden door de opbouw van tandplak. Als tandplak niet verwijderd wordt, zou dit kunnen leiden tot slechte adem, geïrriteerd en opgezwollen tandvlees en uiteindelijk terugtrekkend tandvlees.

Het is klinisch bewezen dat dagelijks poetsen met parodontax helpt tegen bloedend tandvlees en tandvleesproblemen voorkomt. parodontax is 4x effectiever in het verwijderen van tandplak dan een gewone tandpasta*.

Lees hier meer over parodontax tandpasta.

PROBEER HET NU VOOR 14 DAGEN EN ERVAAR HET VERSCHIL

parodontax heeft een unieke formulering en smaak. parodontax is geschikt voor dagelijks gebruik en helpt uw tandvlees gezond en uw tanden sterk te houden. Na 14 dagen poetsen met parodontax, vinden de meeste mensen de unieke smaak lekker.

Probeer nu voor 14 dagen en ervaar het schone en frisse gevoel zelf of krijg je geld terug**.

HOE WERKT HET?

Ervaar je het frisse en schone gevoel niet of ben je niet tevreden met de smaak na 14 dagen poetsen met parodontax, dan vergoeden wij je aankoopbedrag voor 1 tube tandpasta.

Je kunt de tandpasta kopen tijdens de actieperiode in een van de deelnemende winkels in Belgie en Luxemburg:

07/09/2020 - 27/09/2020 Carrefour Hypermarket, Carrefour Market, Delhaize, Cora & Makro
21/09/2020 - 04/10/2020 Kruidvat

Niet tevreden? Klik hier om je geld terug te vragen

ACTIEVOORWAARDEN

- Minimal 14 dagen en maximal 21 dagen na aankoop van een tube parodontax tandpasta kun je je geld terug vragen.
- Terugbetaling is alleen mogelijk bij het correct en volledig invoeren van de benodigde gegevens.
- Geldig op alle parodontax tandpasta 75 ml verpakkingen, m.u.v. mini’s en duo’s.
- De aankoop dient te zijn gedaan binnen de genoemde actieperiodes. Deze actieperiode verschilt per winkel. Van 07/09/2020 tot 27/09/2020 bij Carrefour Hypermarket, Carrefour Market, Delhaize, Cora en Makro of tussen 21/09/2020 en 04/10/2020 bij Kruidvat Belgie
- Per huishouden, per IBAN nummer en per aankoopbon kan er met slechts één product gebruik gemaakt worden van de actie.
- Je ontvangt een terugbetaling van het aankoopbedrag van maximaal 1 tube van 75 ml zoals aangegeven op de kassabon. Eventuele verrekende kortingen worden hierin meegenomen.
- Het aankoopbewijs dient in je bezit te blijven tot het moment van uitbetaling.
- De datum, tijd, winkelgegevens, het gekochte product en eventuele kortingen dienen zichtbaar te zijn op de ingestuurde aankoopbon. Omcirkel alstublieft de gekochte parodontax tube en de prijs.
- Je gaat akkoord met de verwerking van je persoonlijke gegevens, te weten je naam, e-mailadres en bankrekeningnummer door GSK en activatiebureau HighCo. Deze persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om je aankoopbedrag te retourneren en worden verwerkt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de privacyverklaring van GSK. Deze verklaring is te vinden op https://be.gsk.com/nl/privacy/. Alle gegevens worden binnen 1 jaar verwijderd.
- Je bent woonachtig in Belgie of Luxemburg.
- Deelname vanaf 18 jaar en ouder.

*bij 2x per dag poetsen, na 6 maanden gebruik.
**alle inzendingen dienen te voldoen aan de actievoorwaarden.