ONTDEK DE 8 VOORDELEN VAN PARODONTAX COMPLETE PROTECTION

Tandvlees is de basis voor gezonde tanden, maar wij erkennen die belangrijke rol niet altijd. Mensen kiezen vaak een tandpasta omdat ze daarmee hun tanden sterk, wit en schoon willen houden. Maar gezond tandvlees is even belangrijk, zeker voor de één op drie mensen die bloed zien als ze hun tanden gepoetst hebben.

Als u een verdacht vlekje roze of rood ziet als u poetst of flost, dan kan dat een teken zijn van bloedend tandvlees, een vroeg teken van een tandvleesaandoening.

Als u de eerste symptomen van de tandvleesaandoening gingivitis negeert en ze niet behandelt, kunnen ze na verloop van tijd verder evolueren tot de ernstige, onomkeerbare aandoening parodontitis. Daardoor kunt u tanden verliezen. Wat kunt u dan doen om uw tanden te beschermen en uw tandvlees gezond te houden?

De nieuwe parodontax Complete Protection tandpasta bevat 8 speciaal ontwikkelde voordelen voor gezond tandvlees en sterke tanden. Als u twee keer per dag uw tanden poetst met parodontax Complete Protection tandpasta, hoeft u niet te kiezen tussen uw tanden of uw tandvlees: u zorgt op hetzelfde moment voor allebei.

DE 8 VOORDELEN VAN PARODONTAX COMPLETE PROTECTION TOEGELICHT

1. HELPT BLOEDEND TANDVLEES TE STOPPEN EN VOORKOMEN

Bloedend tandvlees wordt veroorzaakt door tandplak. Dat stapelt zich in, op en rond uw tanden op. De nieuwe parodontax Complete Protection is speciaal ontwikkeld voor mensen van wie het tandvlees begint te bloeden als ze poetsen. Als de tandpasta twee keer per dag wordt gebruikt, heeft hij 50% meer effect bij het verminderen van bloedend tandvlees dan een gewone tandpasta.

2. VERMINDERT ROOD EN ONTSTOKEN TANDVLEES

Gezond tandvlees is roze en stevig. Als u dus rood, ontstoken tandvlees hebt kan dat een vroeg teken zijn van een tandvleesaandoening. Als de tandplak nietvwordt verwijderd door regelmatig te poetsen kan die uw tandvlees irriteren, waardoor het dik of gezwollen wordt. Door twee keer per dag te poetsen met parodontax Complete Protection krijgt u uw tandvlees weer gezond.

3. 4x EFFECTIEVER IN HET VERWIJDEREN VAN TANDPLAK*

Tandplak is de belangrijkste oorzaak van een tandvleesaandoening. Om het tandvlees gezond te houden heeft parodontax Complete Protection tandpasta een unieke formule met hoge niveaus extrafijn natriumbicarbonaat. Daardoor is ze 4x effectiever in het verwijderen van tandplak dan een gewone tandpasta.*

*Na een professionele reiniging met twee keer per dag poetsen. Niet van toepassing op de versie parodontax Whitening.

4. HOUD HET TANDVLEES INTACT

Opgestapelde tandplak kan de oorzaak worden van bloedend tandvlees. Als dat onbehandeld blijft kan het tot terugtrekkend tandvlees leiden. Het tandvlees trekt zich dan terug van de tanden en verliest zijn afdichtende functie. Als u niet in actie komt en voorkomt dat het tandvlees zich terugtrekt, kan het ernstiger worden. Er kunnen pockets ontstaan tussen uw tanden en het tandvlees kan geïnfecteerd worden. Dat kan de structuren beschadigen die uw tanden stevig op hun plaats houden en mogelijk tandverlies veroorzaken.

Als u twee keer per dag met parodontax Complete Protection tandpasta poetst, verwijdert u de belangrijkste oorzaak van bloedend tandvlees, namelijk het tandplak net boven de tandvleesrand. Zo houdt u de dichting tussen uw tandvlees en uw tanden intact.

5. MIKT OP SLECHTE ADEM

Tandplak is niet alleen verantwoordelijke voor bloedend tandvlees, hij kan ook de oorzaak zijn van een slechte adem of halitose. Als tandplak voedselpartikelen afbreekt komen er kwalijk ruikende gassen vrij die uw adem een slechte geur geven. Als u twee keer per dag met parodontax Complete Protection poetst, verwijdert u meer tandplak dan met een gewone tandpasta. De muntsmaak houdt u adem fris..

6. VERSTERKT HET GLAZUUR

Tandglazuur is de dunne, harde buitenlaag van uw tanden. Daardoor zien ze er wit en glanzend uit. Glazuur beschermt de tanden ook tegen tandbederf. Voeding en drank kunnen zuur bevatten of op tandplak reageren en zo zuur aanmaken. Dat zuur tast uw tandzuur aan, wat leidt tot tandbederf. parodontax Complete Protection bevat fluoride: dat houdt glazuur sterk doordat het uw tanden resistenter maakt tegen aantasting door tandplak en voedingszuren en doordat het schade helpt herstellen.

7. DIEP SCHOONMAKEN

Met zijn samenstelling met onder meer ultrafijn natriumbicarbonaat verwijdert parodontax Complete Protection 4x meer tandplak dan een gewone tandpasta.* Door twee keer per dag te poetsen met parodontax Complete Protection blijven uw tanden en tandvlees echt schoon.

*Na een professionele reiniging met twee keer per dag poetsen. Niet van toepassing op de versie parodontax Whitening.

8. MAAKT TANDEN VOORZICHTIG WITTER

Door de vlekken op het oppervlak voorzichtig te verwijderen herstelt parodontax Complete Protection de natuurlijke witheid van de tanden.

WAAROM KIEZEN VOOR PARODONTAX COMPLETE PROTECTION?

Met zijn 8 speciaal ontwikkelde voordelen is parodontax Complete Protection de tandpasta die u nodig hebt om uw tandvlees gezond te houden en uw tanden sterk.

Als u zich zorgen maakt om uw tandvlees of tanden, raadpleegt u beter uw tandarts voor een professionele diagnose en een deskundig advies over de behandeling.